Több hét elteltével folytatódik a beton kötése?
Figyelt kérdés
Egy hete betonoztam idehaza. 5 fok alatti a hőmérséklet, és nem akar húzni. Úgy tudom, hogy 5 fok alatt megáll a kötés, de ha jobb idők lesznek, folytatódik? Napjában 2x locsolom, le van fóliával takarva, nem tud kiszáradni.2023. febr. 9. 16:42
1/10 anonim válasza:
Mennyire nem "húzott meg"
Ha egy hét után puha a felület akkor ott már baj van.
2/10 anonim válasza:
jaj...ne locsold könyörgöm..annak a betonnak reszeltek. Takard le rongyokkal, sátorlappal, pléddel,stb..és ne babráld. Hagyd a francba, a beton(ha jó a cement, és jó a keverési arány) akkor tudja mi a dolga.
Ebben a hidegben nem kéne locsolni.
3/10 A kérdező kommentje:
Az első nap volt 7 fok. Az akkor állapot van most is. Valamennyire megkötött, de ha erősen nyomom egy ujjal, minimálisan meglátszik a felületbe.
2023. febr. 9. 17:31
4/10 mindentudó99 válasza:
Ilyen időben miért locsolod a betont? Lassan köt csak a cementet mosod ki belőle. Kar volt locsolni.
5/10 anonim válasza:
Ki készitette? Arra máskor ne bizz semmiféle munkát!!!! Nem kevert bele fagyállo adalékot! Pedig nem kell nagy észnek lenni, hogy ilyentájt elöfordulnak minuszok.
6/10 A kérdező kommentje:
Önterülő kültéri aljzatkiegyenlítőt öntök a felső rétegre, és megoldódik amit kimostam belőle.
2023. febr. 9. 19:36
8/10 A kérdező kommentje:
Fent van még a zsalu, 2x hálózás, kengyelekkel ahogy azt kell. Tetejét lesöpröm, és még erre a "friss" felületre ráöntöm. Szerintem összeköt.
Ha nem, akkor levésem és újra lesz betonozva. A probléma nem itt kezdődik.
2023. febr. 10. 07:28
9/10 mindentudó99 válasza:
Nem tudom mekkora terület. Mennyi veszik kárba ha tönkre megy. De mindenki elkezdi valahol. Nyilván tudatlanul mit hall az ember. Locsolni kell a betont. Nyáron háromszor is egy nap. Hát télen nem igen kell ennyit locsolni.
10/10 anonim válasza:
Én nem probálkoznák az önterülő-vel megvárnám a jobb időt kizsaluznám, megnézném a többit és esetleg utánna .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!