Egy ilyen Kerítés mennyibe kerülne kb?
Figyelt kérdés
A legolcsóbb drótkerítés, nulláról kezdve (nincs alap meg semmi) kb olyan 10-15 méteren. Nem tudom számít-e a magasság, 2 méter környéke2023. jan. 11. 19:29
1/2 anonim válasza:
Legolcsóbb is sztem most 150-200 ezer forint, minap láttam akác oszlopot 5 ezerért hírdetve, 2,5öst és volt rá jelentkező. Abból kapásból kell neked 7-8 és hozzá a drót monduk 10e/m körül van. Nekünk 20 méter, kapuval együtt lett 400 ezer, de ott kellett más vasanyag és acél csövek, beton alappal. A határ meg a csillagos ég.
2/2 anonim válasza:
Milyen 10e/m? Miről beszélsz te? 🤣
A 180 centis 1,8mm-es drótfonatnak 1600-1800ft métere. Ebből 15 méter legrosszabb esetben 30 ezer. Oszlopnak 40x40 zártszelvény, 2 szál elég az 20 ezer. Talajfúróval lyukat csinálni, kis beton aztán mehet bele az zártszelvény. Ha haverokkal csinálod megvan 60-80 ezerből, ha mással akkor 100-120-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!