Két betonterasz között a rést hogy tudom kiönteni?
A terasz ajtó és a bejárati ajtó előtt két kicsi terasz lett építve (1 éve), ami teljesen használhatatlan, és veszélyes is a gyereknek, úgyhogy szeretném kiönteni a kettő közötti rést. Valaki esetleg tud segíteni, hogy hogy érdemes ezt csinálni? Betonvasat tenni fúrt lyukakba és úgy feltölteni betonnal? A lyuk szélét zsalukövel kell kitenni, és fölé deszkákkal körbetéve a zsalukő fölé tölteni a betont?
Bocsánat, nagyon kezdő vagyok betonozásból, de szeretném megtanulni, csak nem nagyon találok hozzá online anyagot.
Csak én nem értem a helyzetet? Ha a két kicsi terasz a probléma, akkor azt a kettőt akarod összekötni, hogy egy nagyobb teraszod legyen? De akkor, ha még balesetveszélyes is, akkor gondolom valami nagyobb távolság van a két terasz között, nem rés...
Valami fotó, ábra jó lenne.
Így gondoltam. :) Közben sikerült beszélni egy tapasztalt baráttal, aki azt javasolta, hogy rakjam körbe zsalukővel, töltsem fel homokkal, és 10 cm betont tegyek rá. Vasazzam be a két kis terasszal összekötve a friss betont és elvileg jó lesz. De nagyon szívesen várok egyéb tanácsokat, véleményeket, ha van!
Esélyes, hogy ekkora súly meg fog süllyedni, és mindenképpen külön fog mozogni a meglévő teraszoktól.
Ha térköveket használsz, annál nem feltűnő ha külön mozog a meglévőtől, ráadásul ha megsüllyedt akkor bármikor kijavítható egy kis homokkal.
A hálószoba előtti üres "gödröt" -ha már úgy is ott van- kialakítanám pl. homokozónak, vagy kismedencének.
Úgyis olyan hosszú az a terasz.
Úgy érted, hogy ha lebetonozom és teszek rá térkövet, akkor nem lesznek olyan feltűnőek a jövőbeni hibák? Tervezzük letérkövezni.
Elég nagy a kert is, úgyhogy van bőven elég hely rá, bár ott legalább árnyékolva lenne. Köszi a tippet, alszom rá! :)
A WPC-t általában az ellenségének ajánlja az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!