Mekkora biztosíték bír el egy 5,54kw teljesítményű fogyasztót?
10#
7 annyit tesz, hogy el kell bírnia a 25 ampert.
Ha 3x20A van, akkor inkább a 3fázishoz kell alakítani a rendszert.
Szerelő megnézi mid van (3x20A).
Aztán elmondod mid van, mit szeretnél, megmutatod a fogyasztók adattáblaját, leírását. Aztán ő elmondja az ajánlatait, változatokat. Megegyezés után megcsinàlja.
Na megcsinálta a szerelő 3*16A ennyit ír a leírása is a szaunának egyébként. Egy gyors kérdés, a fi reléhez nem kell a külön föld szonda? A háznak van és amikor kérdeztem azt mondta, hogy kimért valamit és nem kell.
Illetve baromi drágán dolgozott, az anyag még ok mert annak utána néztem de kint volt 3 órát és még egyet elmondása szerint otthon mert befűzte a védőcsőbe a kábelt és 42 ezer forintot kért. Előzőleg azt mondta háromnegyed nap, jó mondjuk a 4 óra az fél nap, de nem sok ez egy kicsit. Mivel sürgős volt nem kértem mástól ajánlatot, de kíváncsi vagyok amúgy mennyi lett volna a reális ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!