Vélemények alap injektálásról?
Nem süllyed hanem időnként fel-le mozog mert nincs rendes alapja.
Eléggé szemfényvesztés az injektálás.
Előzmény:
Én akartam venni egy házat 3-3,5 éve. Jó sokáig húzódott a vásárlás, mert megszűnt a bank aki végrehajtóhoz adta a házat. A tulajdonos árverezés előtt akarta eladni a házat. Kb Szeptembertől áprilisig küzdött az ügyvéd.
Elállás a vásárlástól:
áprilisban volt egy extrém belvíz és kimosta a ház alól a homokos talajt, a kocka ház első ablak párkányai elrepedtek és 2-3 cm-t megemelkedtek. Az utcafrotni két sarok kb ennyit süllyed meg. Pedig szeptemberben nem volt repedés a házon és a fehér falak meg voltak sárgulva.
Hívtam statikust, mondta alá kell injektálni, tetőt leszedni falakat összevarrni és beton koszorú. Azt mondta többe lesz mintha újat építenék. Nem hittem el ezért kértem árajánlatokat. 8,5 milliót mondtak akkor az épület injektálására és a falvarrásra, erre jött volna még rá az új tető 5 millióért kompletten. 5,5 millió lett volna a ház.
Az új ház ami nagyobb is lett 18-ból épült fel kívülről készre!
A statikus szerint az injektálás egy jól bevált technológia, ha jól alkalmazzák. Csak nem biztos hogy mindenkinek megéri.
(ezt a házat megvették gipszkartonnal és homlokzati szigeteléssel elrejtették a problémákat és jó nagy haszonnal eladták. majd előbb utóbb per lesz belőle...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!