Normalis dolog, hogy a teton az utso 3-4 lec alatt nincs ellenlec a tetejen?
Figyelt kérdés
Kozelben epitenek uj hazat. Nagyon sokaig allt cserep nelkul. Gondoltam nem volt eleg hosszu ellenlec es majd kipotoljak. De ahogy nezem epp most cserepezik fel, siman ugy, hogy felul hianyzik az ellenlec. Ez normalis?2022. okt. 12. 11:26
1/4 anonim válasza:
Valahol szellőztetni kell a fólia alatti részt. Fent szoktak átfedéssek és légréssel fóliázni. Kicsit ott másképp van.
2/4 A kérdező kommentje:
3 haznal csak egynel sikerult igy :)
Konkretan akkor 5cm-el lejjebb van a felso cserepsor.
A szarufara megy a folia es arra az ellenlec. Az adja a legrest. Szal nem ertem. Igy kb az ellenlec szintje ala kerulnek a cserepek ott.
2022. okt. 12. 12:39
3/4 anonim válasza:
Nem egészen ertem amit hiányolsz. Pótolják....
A fólia alatt a padlást is szellőztetni kell, erre a gerincnél kell lenni egy légréses fólia toldásnak. Nem szabad lezárni teljesen.
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg van ott is ellenléc, csaknem alá tették a fóliát,hanem a tetejére. Igy oldják meg a padlástér kiszellőztetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!