Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Építkezéskor lapra szerelt...

Építkezéskor lapra szerelt bútort hol jobb tárolni?

Figyelt kérdés
A kivitelező az Októberi befejezés helyett December hónapra tudja befejezni a lakás munkálatait. A bútorok viszont ebben a hónapban, jövő héten megérkeznek. (Lapraszerelve, pappírban) ha berakom a szobába és letakarom, falbontás esetén mennyire lehet poros? Én a padlásra akartam vinni, de a kivitelező szerint nem jó ötlet mert megdagad a bútorlap. Szerintetek?
2022. okt. 3. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha bontatlanul lerakod a szobában és nem teszi tönkre a kőműves, festő, burkoló stb, akkor teljesen jó úgy. Csak több kosz lesz a kibontáskor.

Vagy bérelsz egy személyi raktárat valahol

2022. okt. 3. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha be van csomagolva, akkor olyan mindegy, hogy poros lesz vagy sem és a padláson szerintem nem lesz semmi baja. Ha tartasz a párától, és van tetőablakod, akkor nyisd ki egy kicsit. Bár szerintem a lakásban is lesz annyi mint ott. Nagyobb problémának tartom, hogy ha tartósan állítva, a falnak támasztva tárolod, akkor meghajolhat a lap, lapszabászatokban is ezeket vizszinteset raktározzák, ezért is lenne jobb a padlás, meg ott nem lesz útban se.
2022. okt. 3. 14:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek. Egy 4 méter hosszú téglafal lessz kibonta. Ha csak ráeesik, is több millió forint érték. Szállítatni nem tudom, maga a konyhabútor, étkező, gardrób is hatalmas többszáz kiló. Lapokban tudom mozgatni, de egy autóba nem tudnám elvinni, hogy a garázsomba kerűljön pl. (Lakástól 2km) Nem is tudom elképzelni, hogyan járólapozik majd a kivitelező. Lehet keresek egy szállítot.
2022. okt. 3. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
58%

Azért költői túlzásokba ne ess...

Viszont szállíttasd ki a garázshoz eleve és probléma megoldva

2022. okt. 3. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Módosítss a szállítasi címet a garazsodhoz.

A késő kivitelező meg megtérítheti az átszállítás díját.

2022. okt. 3. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Megtéríteni így sem fog semmit, nem is várom el ő segít rajtam. Nem is szeretném ha összekapkodná, szóval türelmes vagyok. Hál isten a szomszédom közben segített megoldani a problémát, hozzá kerül minden egy fűtött üres szobába.
2022. okt. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!