Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Gázcső hajlítható?

Gázcső hajlítható?

Figyelt kérdés

Bérlakás konyha felujításkor pár centivel elmértük a bútorzatot, a gázcső útban lett.

Linkeltem képet a megoldásról.

A cső a fenti ágról ágazik le, lentebb nem csatlakozik több helyre, egy csapban véget ér, falba rögzítve nincs, alap állapotban kis mozgása van így függőlegesen.

A szaki szerint 'hideg' gázcsőről van szó, ami ennyi hajlítást, mint ami a képen van kibír. Valóban így van?

[link]

2022. szept. 20. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Melegen az is hajlitható.
2022. szept. 20. 22:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Kérdés az, hogy a képen látható megoldásnál hosszútávon ennyi feszítést/hajlítást bír e a cső? Szaki szerint ennyit zokszó nélkül bír, de én szkeptikus vagyok.
2022. szept. 20. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
azt az 0.5-1cm kitérést zokszó nélkül kibírja,nem fog eltörni. Ahhoz 40-50 cm-t kellene alul elfeszíteni,hogy esetleg! meghasadjon a hegesztés fent a T-nél. Kizárt hogy ennyitől megsérüljön,az 1 baromi erős vascső!
2022. szept. 21. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!