Van egy előtetőm. Beázik. Évek óta jönnek a különböző szakemberek? javítani. Az utolsó alkalommal ott verte ki a biztosítékot, hogy meg akart győzni, hogy ahol látom az eget nem esik be az eső.
A döntés megszületett. Én csinálom meg. Rosszabb nem lesz.
Hol lehet cserepeslemez szereléséhez gyártói insztukciót találni?
Pár gyártónak írtam e-mailt, de nem válaszoltak.
Szerinted engem érdekel? Felajánlom, hogy bontsák el, építsék újra. "Á nem kell, teszünk rá nehézlemezt ide, meg oda" "megfüstöljük tevetrágyával"
Folytassam?
Esélytelenek, nem érdekli egyiket sem.
Nem értem, hogy az építőiparban hogy lehet megélni ekkora hozzá nem értéssel és nemtörődömséggel.
Nekem azért gyanús (a "szakembereknek" kevésbé), ha látom az eget, akkor az eső is be fog jönni...
AZért a puffogásodon kívűl valami érthető dolgot is írhatnál.
AZ előtető hogy és miért ázik be?
Ha te akarod lefedni akkor a trapézlemez sokall jobb és könnyebb vele dolgozni, persze ehhez is kell érteni.
Azon kívüli, hogy átjut a víz, sem én sem a "szakemberek" sem tudnak semmit. Ezért tervezem az egészet leszedtem és újat rakok fel. Alulról lambéria látható, felülről zsindely.
Akkor ázik be, ha esik az eső. A hol, az nehéz. Bárhol. Hol csöpög, hol folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!