Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ki lehet-e hagyni a tapadóhída...

Ki lehet-e hagyni a tapadóhídat,ha az előző járólap tetejéről a mázat vidiakoronggal eltávolítom?

Figyelt kérdés
A konyha nagyrésze betonos,de kb 2-3m2-en járólap van egy síkban van a betonnal. Természetesen flexibilis ragasztóval raknám mindenhol,de annyira kevés a járólapos felület,gondoltam vidiakoronggal lecsiszolnám a mázat a tetejéről,akkor ugyanolyan felületem lenne,ami tapad. Gondolkoztam,hogy csak beírdalom,vagy vidiafúróval befúrkálom. Múltkor akartam venni tapadóhidat és csak nagy kiszerelés volt,ezért jár az agyam,mert nem szeretnék 5 kilót megvenni 2 m2-ért. Nem bántódom meg,ha azt írjátok hogy hülyeség,mert ha tudnám,a választ nem kérdezném,de külön megköszönöm az építő jellegű válaszokat.

2022. szept. 4. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

A por ami a csiszolásnál keletkezik nem probléma?

Amúgy én továbbra is a tapadóhidat javaslom.

Csiszolásnál, vágásnál, fúrásnál fellazulhat a régi burkolat.

Van kisebb kiszerelés is.

1kg os, találsz a neten 1 percen belül.

2022. szept. 4. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
Ki
2022. szept. 4. 22:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen a por egy kicsit aggasztő,de arra van megoldás. Olyan keményen le van ragasztva,attól nem félek,hogy megmozdul, Ahol fel lett verve a beton anno,ott a csempével együtt jött,nagyon flexi gyanus a ragasztó. A zapadóhíddal az a bajom, hogy a konyha folyamatos használatban van. 1 napot talán tudjauk nélkülözni,de a tapadóhídazás után nem biztos,hogy egyből tudnám rakni a lapot. De ha van gyorsan kötő,akkor bevállalnám,de én csakolyat tudok,amivel legalább előző nap kell lekenni. Köszönöm a válaszokat
2022. szept. 5. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben a tapadó hidat kihagyhatod, de az alapozót viszont nem.
2022. szept. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!