Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Félnyeregtető átépítése hogyan?

Félnyeregtető átépítése hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy kicsi, tégla melléképület, rossz, csereérett félnyeregtetővel.

Arra gondoltam, hogy kicsit jobb legyen bent a klíma, 10 cm-es szendvicspanelből kellene rá tetőt csinálni.

A lakatosom, azt mondta, hogy olyan kicsi a tető, hogy semmilyen alátámasztás nem kell neki. Rögzíti a falakra és kész is van.

A kőműves viszont azt mondta, hogy szerinte a szendvicspanelhez koszorút kellene önteni a falra.

Vélemények?

2022. szept. 1. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Pont nem írtad, hogy mekkora tető vagy az épület mérete, de ennek ellenére a szendvicspanel olyan könnyű, hogy nem hiszem, hogy kellene koszorú neki. Szerintem a kőműves csak a munkáját akarja eladni.
2022. szept. 1. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
A szendvicspanel is méterenként alá van támasztva profillal másként mihez rögzíted?
2022. szept. 1. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:

A pontos méretekkel most nem vagyok tisztában, de körülbelül így néz ki a dolog: az épület külső szélessége kb. 190 cm. Ez a panelek hosszúsága, azzal, hogy az egyik oldalon ennél túlnyúlik vagy 50 cm-rel.

Az épület hosszúsága pedig kb 5 méter (azaz 5-6 panel kell egymás mellé).

2022. szept. 1. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Statikus pontosan kiszámolja.
2022. szept. 2. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!