Otthoni konditerem építése - mi van, ha a szomszéd észreveszi?
Gondolom feljelenthet, ha akkora gyökér, vagy ha ilyen a viszonyotok, hogy ezt feltételezed.
Ezen kívül ritkán éri meg saját konditermet csinálni. Főleg, ha nincs épület sem, egy pince, vagy egy már álló valami. Ha nincsenek eszközeid még használtan is nagyon drága minden, a súlyok, rudak, padok...
Én is megpróbáltam a karantén alatt, de a terembérlet olcsóbban kijön, még évekre is.
Eszközeim vannak (5-6 gép), de több helyen vannak széjjel, pl. sülő, nagyszülő, mcerás a haszánlat. így érdemes lenne egy kisebb, akár könnyűszerkezetes épületet felhúzni rá.
Teremmel az a bajom, hogy nem vonz, hogy izzadt férfiakkal legyek egy légtérben.
Kérdés, hogy a "nem emberi tartózkodásra szolgáló építmény"-be beletartozik-e a saját konditerem, mivel amúgy csak pár órát töltnék ott hetente. Elvileg egy garázsban is el tudsz tölteni annyi, ha rá vagy gyógyulva a fusizásra, javítgatásra.
Pl ha könnyűszerkezetest epítesz, megteheted, hogy az egész szerkezetet leüthető fém cölöpökre helyezed, ebben az esetben nincs alapja, máris men minősül épületnek, az pedig hogy hova milyen sufnit építesz így, max ha van a településnek külön szabályozása erre akkor az önkormányzat beleszólhat elvben, bár nem szoktak. Van más dolguk is, de pl nálunk semmibilyen szabályozás nincs, a 2500négyzetméteremből már nemrég számoltam össze, 1200m2-et borítanak ilyen sufnik, szakmám miatt kell a hely tárolásra, soha senki nem szólt bele.
Mondjuk ez falu. Budapesten nyílván beleugatnának, de oda meg a szakmám sem lenne ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!