Ha lebontom a vályog házamat akkor a helyére épithetek egy ugyanolyan alapterületü házat épitési engedély nélkül?
Viccen kívül ezen én is elgondolkoztam nagyszüleim házánál.
Vályogfalas épület, jelenleg használhatatlan, de elgondolkoztam, hogy ha ugyanabban a méretben újjá építem aztán mondja meg bárki, hogy az át lett építve teljesen.
Mondjuk ha már valaki mindenképp építkezik, akkor engedélyeztetés a legkevesebb.
5.-re.
Éppen ezért megoldhatatlan/nem éri meg.
Vagy KOMOLY fém vázat raksz bele amíg LEGO-zod, sok milliókért.
Alap esetben nem.
Masik kerdes hogy milyen szomszedaid vagy joakaroid vannak, es hogy a hivatalban levoket mennyire erdekli.
2 munkatarsam is epitett mar regi helyere ujat, egyiknek maga a polgarmester mondta negyszemkozt hogy ne szorakozzon papirokkal.
Harmadik ismerosom is epitett, neki is kozeli ismerose az aki ellenorizne az epitkezeseket. Megmondta, ot nem erdekli hogy mas hogy boldogul, nincs oka senkinek keresztbe tenni. Max akkor megy ellenorizni ha valaki bejelentest tesz.
Viszont tudok olyan eseteket is ahol meg neki se fogtak joforman semminek es jott a buntetes.
A dontes a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!