Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Milyen magasra kell hagyni a...

Milyen magasra kell hagyni a fürdőszobában a vízvezeték felállásokat? (Kád, wc, mosdó, mosógép stb.)

Figyelt kérdés
Fürdőszoba esetén ,milyen magasra kell hagyni a felállásokat? Gondolok itt a mosógép, mosdó, wc, kád vízvezeték felállásaira. Úgy tudom függ az ott élők magasságától (komfort érzet miatt) és egyéni igényektől is de ha ezektől eltekintünk, mondjuk ökölszabályként( vagy szabványban előírtak alapján) milyen magasra érdemes hagyni? Segítő válaszokat előre is köszönöm!

2022. aug. 16. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A szerelőd nem tudja??
2022. aug. 16. 15:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs szó felújításról se szerelésről, így szerelő sincs. Szimplán érdekel a téma és ahány oldal annyi ajánlást és adatot láttam rá. Gondoltam ,hátha valaki tud segíteni ,hogy a gyakorlatban mi a standard a fent említett felállások magasságára.
2022. aug. 16. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Mosdó 50 centi, a PVC lehet 48, a kádcsaptelep 72 centi, a WC függ attól, hogy falra szerelt tartályos vagy épp monoblokkos, mosógép max 60 centi.
2022. aug. 16. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
A kiállás nem problémás mert a flexi csővel tudod korrigálni a kagyló csapjának bekötésénél v bármi másnál.
2022. aug. 16. 16:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
2022. aug. 17. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!