Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 12cm-es válaszfal elbírja e a...

12cm-es válaszfal elbírja e a konyhaszekrényt?

Figyelt kérdés
Adott egy 12cm-es válaszfal téglából felhúzott fal, ennek kellene tartani 3db 70x80cm-es felső szekrényt. Milyen rögzítési megoldásokat javasoltok?

2022. jún. 30. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Remélem nem cement híányos a falazó malter.

Én egy lapos vasat rögzitettem több tiplivel a falhoz,majd ezután fúrtam fel a bútort.Tehát ez egyben húzza a falat,kb 30 éve .

2022. jún. 30. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:

ahogy előtem írták, de inkább a fal túloldalán laposvassal erősítsd meg a támasztást. Nálam is így működik a bojler is(pedig az nehéz)átfúrtam a falat, és a túloldalon egy nagyobb felületű széles vaslemezt tettem.

Eddig még nem esett le

2022. júl. 1. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Bőven elbírja. A szekrény nem fejt ki érdemi erőt a csavar/tipli kihúzasara, csak függőlegesen próbálja elnyírni a csavart.

Jó minőségű tipli (pl Fisher) és egy combons 6-os vagy 8-as átmérőjű csavar és mehet is fel a szekrény.

2022. júl. 2. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!