Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Zuhanytálca alátámasztáshoz...

Zuhanytálca alátámasztáshoz jó a csemperagasztó?

Figyelt kérdés
Zuhanytálca beállítva, a közepe alatt egy 30 cm-es pötty, ezt a tálca alja ahogy kell, szétnyomta. Látszólag minden OK. Az alátámasztást csemperagasztóból csináltam. De még másnapra se akart megszilárdulni, megkötni. A csemperagasztóra is van szavatossági idő, ami lejárt, vagy túl hígra kevertem? Meddig érdemes várni? Vagy használjak helyette valami mást?

2022. jún. 25. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Normál malter is megtette volna .Én még tettem volna alá lábazati szigetelőt,hogy ne legyen már olyan hideg az alja .
2022. jún. 25. 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Az a "lábazati szigetelő" valamiféle hungarocell, v. u. lépésálló polisztirol?

A csemperagasztóból már volt egy fél zsákkal. Igaz hogy önbeálló, csak nem működik. Szóval legyek türelemmel, vagy jöjjön a malter?

2022. jún. 25. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen vastagságban (30cm) nem egyhamar köt meg a csemperagasztó, nem erre való! Szóval légy türelemmel, idővel megköt majd, de 1 nap alatt biztos, hogy nem!
2022. jún. 26. 07:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Szoktam reseket javitani csempe (azaz flex)ragasztoval. Idonkent teszek bele kvarc homokot is akkor nem annyira rideg.

A lenyeg, hogy vastagon (pl 5cm) napokig kot. Rendesen megszilardul. Bar a nagy meret miatt latvanyosan zsugorodik ezzel is szamolj. Megreped. Falnal lenyeges de ott a glett megoldja.

Viszont ha higra keverted annyira nem biztos, hogy jo lesz. Arra az aljzatkiegyenlito valo.

2022. jún. 26. 09:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz az infókat, erőltetem a türelem erényét.
2022. jún. 26. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!