Honnan tudom ha megégett a beton?
Figyelt kérdés
Raktam zsalukőt, bele beton.
Ma kb 5* locsoltam meg, nem csak a tetejét, hanem az oldalán is, elég rendesen, csináltam vagy 10 percig.
Szomszédom szerint többet is locsolhatnám, mert megég.
Megnéztem a tetejét, nem látni semmit. Masszív, kemény mint a kő.
2022. jún. 24. 18:42
1/9 anonim válasza:
Ha megég akkor szétmálik, nincs szilárdsága. Kívül lehet kemény, belül szar.
De sztem ha ennyit locsoltad, jó lesz. Este nyomasd meg, visszahűl, megszívja magát. Papírzsákokkal (cementesszák)leszokták takarni.
2/9 A kérdező kommentje:
Én nejlont raktam rá.
2022. jún. 24. 19:18
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. jún. 24. 19:19
4/9 anonim válasza:
Igen ilyen melegben nappalra mi is letakartuk,locsolás után.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem így néz ki.
De ahogy látom semmit nem jelent.
Mindegy csak ne lett baja
2022. jún. 24. 19:44
7/9 anonim válasza:
Ne gondold azt,hogy zsalukövet állandóan locsolják.Azért van olyan elégett külső kinézete.
8/9 anonim válasza:
Nagy szabadfelületű betonoknál van jelentősége az égésnek. Ott kiemelten fontos az utókezelés 7-8 napos korig. Egy zsalukőbe öntött beton napi 2-3 locsolás mellett nem fog megégni.
9/9 anonim válasza:
Ha műanyag fóliával takarva van, tehát nem szárad ki, akkor nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!