Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Házbővítés hogyan?

Házbővítés hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésem elsősorban azokhoz szólna,akik mostanában bővítették a házukat. Nekünk jövőre lenne esedékes,kb 35-40 m2-rel toldanánk meg a kis házunkat.

Gondolkodtunk tetőtérben is, valami könnyűszerkezetes megoldásban,de mégis az lenne az ideális,ha hátrafelé tudnánk építkezni. (A tetőt egyébként meg kellene emelni,hogy normál értékű tetőtéri helyiségek jöjjenek létre.)

Nekem a fél családom építőipari szakember: villanyszerelő,viz-gáz-központifűtés szerelő,burkoló,viszont megijedtem attól,hogy idegenekkel kellene megcsináltatni,mert ugye senki nem vállalkozó nálunk,alkalmazottként dolgoznak.

Erre nincsen valami megoldás,hogy ezeket a munkákat mégis mi csináljuk? Nyilván a falat,tetőt nem.

Mi most a menete egy bővítésnek?

Nagyon szívesen olvasnék tapasztalatokat,tanácsokat.

Köszönöm szépen előre is!

2022. máj. 30. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:

A rokonaid egyszerűen csak kisegíthetnek. Nem kell senkinek tudni arról, ha pénzt adtok nekik.

A hozzáépítéshez tervrajz kell, annak jóváhagyatása (közművek, beépített terület aránya a zöldhöz, kéményseprők...). Előtte érdeklődj az önkormányzat építkezési osztályán, hogy nézetük szerint lehetséges-e.

2022. máj. 31. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Én az olcsó megoldások híve vagyok!

Fölfele ne építkezzetek ha nem vet fel a pénz.

Hátrafelé meg nyugodtan építhettek engedély nélkül egy teraszt.

Később meg beépítitek...

:)

2022. máj. 31. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!