Házbővítés hogyan?
Sziasztok! A kérdésem elsősorban azokhoz szólna,akik mostanában bővítették a házukat. Nekünk jövőre lenne esedékes,kb 35-40 m2-rel toldanánk meg a kis házunkat.
Gondolkodtunk tetőtérben is, valami könnyűszerkezetes megoldásban,de mégis az lenne az ideális,ha hátrafelé tudnánk építkezni. (A tetőt egyébként meg kellene emelni,hogy normál értékű tetőtéri helyiségek jöjjenek létre.)
Nekem a fél családom építőipari szakember: villanyszerelő,viz-gáz-központifűtés szerelő,burkoló,viszont megijedtem attól,hogy idegenekkel kellene megcsináltatni,mert ugye senki nem vállalkozó nálunk,alkalmazottként dolgoznak.
Erre nincsen valami megoldás,hogy ezeket a munkákat mégis mi csináljuk? Nyilván a falat,tetőt nem.
Mi most a menete egy bővítésnek?
Nagyon szívesen olvasnék tapasztalatokat,tanácsokat.
Köszönöm szépen előre is!
A rokonaid egyszerűen csak kisegíthetnek. Nem kell senkinek tudni arról, ha pénzt adtok nekik.
A hozzáépítéshez tervrajz kell, annak jóváhagyatása (közművek, beépített terület aránya a zöldhöz, kéményseprők...). Előtte érdeklődj az önkormányzat építkezési osztályán, hogy nézetük szerint lehetséges-e.
Én az olcsó megoldások híve vagyok!
Fölfele ne építkezzetek ha nem vet fel a pénz.
Hátrafelé meg nyugodtan építhettek engedély nélkül egy teraszt.
Később meg beépítitek...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!