Kiskapu és nagykapu alumíniumból. Anyaggal, helyszínre-szállítással, felszereléssel 418.000 Ft reális?
Az alumínium drága, és a hegesztései anyagköltsége is jóval több mint a vasnak az argon miatt. Gondolom ez csak a keretek.
Én vasból csináltatnám, mert jóval olcsóbb és ha időnként lefested a te életedet ez is kiszolgálja. Az acél zártszelvény anyagköltsége erre ~100000 Ft
Nyáron a melegbe jó sokat tágul, télen meg összemegy. Jó nagy a hőtágulása, passzítani egymáshoz bajos. Annyit kérnek amennyit akarnak, a reális más kérdés.
A vas bőven olcsóbb volna, és bírja, tüzihorganyzottal sincs gond.
7 óra munka, ~50-70 ezer/ fő kb.
Több árajánlatot kell kérni, és összehasonlítani őket.
Szerintem egyébként reális ár. Kaput nem csináltattam még, de tavaj végigcsináltam egy ház felújítását, úgyhogy tisztában vagyok az árakkal..
Még mindig ezen rugózol? Te akartad alumíniumból, amitől így jóval drágább lett, de amúgyis minden drágult. Vasból egy nyavajás 12-es, 6 méteres szál körecél, 5 ezer forint.
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__epitkezes__11610379-k..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!