Egyszerű bejelentéses építési engedélyhez kell szaktervező által készített tervrajz? Vagy elég egy saját rajz?
Te írtad ki pár napja is a kérdést??
NEM, még mindig NEM elég, hogy felskiccelsz egy alaprajzot!
Az 1-es jól írja.
Egyébként egy csomó weboldalon le van írva, hogy mik a bejelentés feltételei, mi kell hozzá.
Átmásolom a másik kérdés alól:
Csak egy bekezdést másolok ki - olvasd el a többi részét is a cikkben!!!
"Építés, bővítés specifikus dokumentumok
2016.07.01-től benyújtott egyszerű bejelentéshez kötött építés, 2017.01.01-től engedélyezett 300 nm-t meg nem haladó hasznos alapterületűre történő bővítés esetén, valamint 2017.04.27-től benyújtott 300 nm-t meghaladó saját célú lakás bővítése esetén a következő dokumentumokat kell benyújtani az adott lakáscélnak megfelelően:
-.--
..
..
"Kivitelezési dokumentáció az egyszerű bejelentéshez kapcsolódóan, az E-naplóból letöltött PDF formátumban:
Aláírólap tervjegyzékkel
Helyszínrajz
Kitűzési helyszínrajz
Utcakép
Eltérő szintek alaprajzai
Metszetek
Homlokzatok
Tartószerkezeti tervek
Épületgépészeti és épületvillamossági rendszerleírás
Műszaki leírás
Költségvetési kiírás"
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__epitkezes__11664300-a..
Köszönöm.
2-es nem én írtam a másik kérdést.
Ezek alapján le is mondtam a bővítésről, egy meglévő melléképületet akartam konyhának 5-6 méterrel bővítve. Csak mivel a szomszéd felül is bővelne a egyik fal, így okosba se merem, így viszont tervezéssel meg a többivel együtt már nagyon drága buli lenne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!