Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyi betonvas kell egy...

Mennyi betonvas kell egy 100-m2 es ház építéséhez?

Figyelt kérdés

Sehogy nem tudom kiszámolni mennyi a vasszükséglete egy családiháznak, és h mennyire jön ki a vasalás ára, mert van ahol szálas mennyiséget kell megadni, a vashálónál meg nm2 ben számolnak, máshol kilóra adják.

Egy 100nm2 es háznak mennyi a vas igénye, és mennyibe kerül forintban? E-gerendás födémet tervezek, mert annak kevesebb a vas igénye. Tudnátok példákat írni h kb.- mennyi lehet? (Csak az anyag!)

2022. márc. 22. 07:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Komplett alapozás szerelőszintig, anyag + munkadíj
2022. márc. 23. 15:39
 12/17 A kérdező kommentje:

/m2 gondolom...

Engem a vas mennyisége, és ára érdekelt volna. Saját kivitelezés, így a munkadíj nem fontos.

2022. márc. 23. 15:49
 13/17 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm :)
2022. márc. 23. 15:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sávalap is meg lemezalap is lesz? Én ezt nem értem. Kérdező, te tudod mit szeretnél, vagy csak túráztatsz minket?
2022. márc. 23. 15:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Az 1. válasz linkjei alapján kiszámolható a vas mennyisége! x ft
2022. márc. 23. 16:04
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem túráztatok senkit. Sávalap, erre jön két sor zsalukő,

utána szerelőbeton, aminek szintén van vas igénye.

Egy szintes épület, erre jön a koszorú, és az E-gerendás födémrendszer. Ezért kérdeztem.Csak próbálom összerakni a körülbelüli költségvetést, hogy egyáltalán neki álljunk -e. A látványterv meg van, a kiviteli terv még nincs. Ha lenne, nyilván tudnám mennyi a szükséges anyag mennyiség. Köszönöm!

2022. márc. 23. 16:27
 17/17 A kérdező kommentje:
15. Köszönöm :)
2022. márc. 23. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!