Mennyi betonvas kell egy 100-m2 es ház építéséhez?
Sehogy nem tudom kiszámolni mennyi a vasszükséglete egy családiháznak, és h mennyire jön ki a vasalás ára, mert van ahol szálas mennyiséget kell megadni, a vashálónál meg nm2 ben számolnak, máshol kilóra adják.
Egy 100nm2 es háznak mennyi a vas igénye, és mennyibe kerül forintban? E-gerendás födémet tervezek, mert annak kevesebb a vas igénye. Tudnátok példákat írni h kb.- mennyi lehet? (Csak az anyag!)
/m2 gondolom...
Engem a vas mennyisége, és ára érdekelt volna. Saját kivitelezés, így a munkadíj nem fontos.
Nem túráztatok senkit. Sávalap, erre jön két sor zsalukő,
utána szerelőbeton, aminek szintén van vas igénye.
Egy szintes épület, erre jön a koszorú, és az E-gerendás födémrendszer. Ezért kérdeztem.Csak próbálom összerakni a körülbelüli költségvetést, hogy egyáltalán neki álljunk -e. A látványterv meg van, a kiviteli terv még nincs. Ha lenne, nyilván tudnám mennyi a szükséges anyag mennyiség. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!