Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Belevágnátok így az épitkezésbe?

Belevágnátok így az épitkezésbe?

Figyelt kérdés

A tervezett ház 82 nm hasznos alapterületű, (3 háló, 1 fürdő, konyha-etkező-nappali) még árajánlatot nem kértem rá, de úgy készülök max. 48m lesz kulcsrakészen. Persze minél később kezdjük el, ez még lehet 58m is...

Az önerőnk 9 millió, plusz 2,6 millió CSOK, zöld hitelt 38 millió értékben tudunk felvenni jelen pillanatban.

Ezen kívül van egy 30 milliós lízingelt lakásunk, ahol jelenleg élünk, amely 15 millió végtörlesztést követően kerülne a tulajdonunkba, azaz lenne még 15 milliónk, csak sajnos ehhez a pénzhez akkor jutunk hozzá ha eladjuk a lakást.

De albérletbe nem akarok átcuccolni az építkezés idejére. Viszont ha hirtelen drágulás jön, akkor meg a pénzünkön csücsülünk.

Van valami megoldás ami nem jutott eszembe?

2022. febr. 17. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
82 nm-e s házra 2022-ben kevés lesz a 48 millió ft.
2022. febr. 17. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
#1: azért ennyiből kijön, ha visszafogott burkolatokat, egyebeket akarnak...
2022. febr. 17. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem jóval több lesz ennél. De hát nézz körül, hogy mennyiért árulnak ekkora típusházakat - több cégnek van fent hasonló méretű, beosztású példája a honlapján.
2022. febr. 17. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Félve kérdezem, megvan már a telek?
2022. febr. 17. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Kizárt nagyon kevés mi felénk csak egy kissebb építési telek 11 millió.

Hitelből sose építkeznék én.

2022. febr. 17. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

nekem 496000 bruttóért épül kulcsrakészen, átlag 10000 ft-os burkolatokkal, felső kategóriás csapokkal és szaniterekkel és ebbe már benne van egy 3 milliós konyha bútor, mosógép, szárítógép...

+ telek

2022. febr. 17. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Tehát van 15 millios adossagotok de mèg fel akartok venni 38 milliot… konyorgom ne tedd!
2022. febr. 17. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!