Belevágnátok így az épitkezésbe?
A tervezett ház 82 nm hasznos alapterületű, (3 háló, 1 fürdő, konyha-etkező-nappali) még árajánlatot nem kértem rá, de úgy készülök max. 48m lesz kulcsrakészen. Persze minél később kezdjük el, ez még lehet 58m is...
Az önerőnk 9 millió, plusz 2,6 millió CSOK, zöld hitelt 38 millió értékben tudunk felvenni jelen pillanatban.
Ezen kívül van egy 30 milliós lízingelt lakásunk, ahol jelenleg élünk, amely 15 millió végtörlesztést követően kerülne a tulajdonunkba, azaz lenne még 15 milliónk, csak sajnos ehhez a pénzhez akkor jutunk hozzá ha eladjuk a lakást.
De albérletbe nem akarok átcuccolni az építkezés idejére. Viszont ha hirtelen drágulás jön, akkor meg a pénzünkön csücsülünk.
Van valami megoldás ami nem jutott eszembe?
Kizárt nagyon kevés mi felénk csak egy kissebb építési telek 11 millió.
Hitelből sose építkeznék én.
nekem 496000 bruttóért épül kulcsrakészen, átlag 10000 ft-os burkolatokkal, felső kategóriás csapokkal és szaniterekkel és ebbe már benne van egy 3 milliós konyha bútor, mosógép, szárítógép...
+ telek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!