Baj, ha a betonból öntött súlyaim nem öntöztem meg?
Figyelt kérdés
Öntöttem ki súlyokat betonból, 3:1 arányban ment a cement és a kavics, bojler felmetélve 7 centis szeletekre volt a forma, belülről kivasazva. Mekkora gond az, hogy utólag nem öntöztem meg? Kint volt a hidegben, max 1 2 fokig a napokban bent a garázsban, fóliára leterítve. Van esely ra, hogy eltörlik vagy szétmálik, ha használni fogom?2022. jan. 7. 18:40
1/10 anonim válasza:
igen, a betont öntözni kell, különben kiég.
2/10 anonim válasza:
Ilyen időben nem fontos,öntözni.
3/10 Ékezetes billetyűzet válasza:
A nyári 40 fokos tűző napon persze hogy kiég és öntözni kell, de ilyenkor nem feltétlen lesz ez a sorsa a betonnak.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lesz ami lesz. Mostmár úgyis hiába öntözném. Azért nem szeretném pár hónap múlva újracsinálni, sok idő volt felszeletelni azt a rohadt bojlert meg behegeszteni a vasazást :D
2022. jan. 7. 21:48
5/10 anonim válasza:
Imadom hogy ilyen felhulye valaszok szuletnek….
Az igazsag az h nagy melegben a beton viztatrtalma gyorsan parolog ezt kell ilyenkor potolni locsolassal (es nem ontozessel…)
Ilyen hidegben nem csak hogy nem kell hanem tilos
6/10 anonim válasza:
És mitől párolog gyorsan melegben? Mert a kötés is hőt termel. Ezért mondják azt, hogy "kiég". :) Lényegében igazuk van!
9/10 anonim válasza:
Persze h termel hot. Nem ez a hulyeseg.
10/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki csinálna hasonlót és netán megtalálja ezt a kérdést, akkor eddig bírják, nincs rajtuk semmi repedés, tartnak rendesen :D
2022. ápr. 10. 02:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!