Tetőn repedt az összes gerendám. Ez mitől van? Geredacsere?
Igen, köszönöm az lesz.
Es a cserepek illesztésnél lévő nem folyás, hanem vizesedés, az mitől van?
Igen, nincs a cserép alatt folia valóban.!
Es nem folyás hanem olyan mintha a kosz, vagy az evek alatt a mohák lerakodtak és azoktol az illesztésnél olyan mintha át lennének ázva a cserepek szélei, de a födémre meg nem erkezik víz onnan
Fénykép a gerendákról?
De szerintem nem olyan vészesek azok a repedések.
Van igen fénykép a kerendárol.
Aut hogy tudom ide felrakni?
az én tetőm kilencven éves, se fólia, se semmi. Ráadásul hódfarkú agyagcserép. Az átrakás, fóliázás, mindenféle hókuszpókusz egy vagyon. Én azt csináltam, hogy az idén lefestettem a tetőt gyönyörű cserépfestékkel. Ez a hézagokat tömíti, a cserepeket összetartja, nemrégiben néztem, nincs sehol szivárgás.
Persze a jó szigeteléshez a gyári előírás a kétszeri festés. A festék magyar gyártmány, élmény vele dolgozni. Az igaz, hogy a cserepek nem voltak mohásak. Ahol igen, azt drótkefével leszedtem.
Fontos a türelem. Nem szabad szórópisztolyozni, hengerrel festeni, csakis radiátor-ecsettel. Lassú, de alapos. Az ecset nyele hat méterre kihúzható duralumínium.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!