Hol lehet bejelenteni ha valaki engedély nélkül építkezik,vagy házat bővít?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 14:52
1/22 anonim válasza:
Miért akarsz valakit, feljelenteni?
2/22 anonim válasza:
Erre meglehet az oka: pl. az építkezés után a saját lakása tök sötét lesz, mert az új épület leárnyékolja, vagy egyéb okból okoz neki problémát (és feltehetöen ezért nincs engedélyeztetve)
Kérdezö: az önkormányzatnál tudsz bejelentést tenni.
3/22 A kérdező kommentje:
Szerintem az egész épület nincs bejegyezve évek óta
És most toldva lett, amit saját maga csináltatott a barátjával és szerintem nem valami biztonságos kinézetre...
2021. dec. 25. 15:05
4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És élet a cím, vagy helyrajzi szám is kell? Mert azt nem tudok.
2021. dec. 25. 15:06
5/22 A kérdező kommentje:
Elég*
2021. dec. 25. 15:06
6/22 anonim válasza:
Szerintem elég a lakcím. Elég nehéz lenne egy idegen ingatlan helyrajzi számát kideríteni neked, a hatóságnak meg egyszerü.
7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. dec. 25. 15:09
8/22 anonim válasza:
Előtte nezzcutána, h mihez nem kell mar engedely... nehigy pofara ess a feljelenteskor...
10/22 anonim válasza:
Nem is igazi a karácsony, egy jó magyaros feljelentés nélkül.
Igaz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!