Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Milyen költségre lehet számíta...

Milyen költségre lehet számítani egyszerű bejelentésnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenlegi, 50 nm-es házamhoz szeretnék 10 nm körüli előteret (ez most a legfontosabb, ez jövőre lenne) építeni, milyen költséggel lehet kalkulálni?

Illetve a későbbiekben, mondjuk 10 éves tervben benne van egy másik, 40 nm körüli bővítés is. Mivel olvastam olyat, hogy egyszerű bejelentés után 10 éved van befejezni, így érdemes lenne azt is megterveztetni, vagy azt csak későbbiekben?

Mivel az utolsó utcában van a házam, így nyilván nekem sem feltétlenül áll szándékomban bürökráciai adót fizetni. Eleve sehol nem találtam információt arra, hogy ez milyen költséggel jár. Légyszi segítsetek kiigazodni a rengetegben, akinek van tapasztalata ilyen téren.

Köszönöm!

2021. dec. 1. 00:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egyszerű bejelentés nem egyszerű, ugyanúgy kellenek jogszabályilag meghatározott tervek, étdr és fmv.
2021. dec. 1. 10:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal, hogy milyen csatolmányokra van szükség. A kérdés nem is erre irányult hanem ennek az anyagi vonzataira
2021. dec. 1. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!