Küldenétek 1 szintes, 4 szabobás, dupla garázsos ház alaprajzokat?
Utcafront déli
13 m széles lehet a ház
4 szoba, nappali-konyha-étkező wc, fürdő, háztartási h., kamra, előtér, nagy terasz
Milyen progikat ajánlanátok, ahol amatőr tudna tervezgetni tervrajzokat?
Tényleg építkezni akarsz? Akkor úgyis kell építész által készített tervrajz, másképp nem lehet ...
Program persze van, AutoCad, stb. - de ha kb. fogalmad nincs a statikáról meg egyéb apróságokról, akkor semmi értelme húzogatni a falakat...
Típusterveket tucatszám találsz a neten, de azt is meg kell vásárolnod - csak átnézetes pici alaprajz van fenn ingyér...
Amit mi meg akartunk venni házat, az pont ilyen (1 szintes, déli tályolású, 4 szoba + nappali), viszont a szélessége "eltolásos" (L-alakú + hozzáépítés a hátsó falon), és csak 1 garázsos, de persze ugye nem nehéz melléképzelni mégegyet!
Viszont ami miatt nem vesszük meg, hogy bár nekem nagyon tetszik, de anyukám szerint viszont nagyon tagolt elrendezésű, és az ára mellett még pont ezért nem kell senkinek, pedig már elvileg 20-an is megnézték! Alaprajz nincs róla, de ha gondolod, holnap emlékezetből lerajzolom és feltöltöm!
Szia. #4-es vagyok. Bocsi, de csak most sikerült feltöltenem az alaprajzot a házról, amit mondtam! (#6-os válaszban van). A méretarány persze nem annyira pontos, de szerintem minden látszik! (ablakok, ajtónyitás?)
1 - szoba: 25 nm
2 - szoba: 12 nm
3 - spájz: 5 nm
4 - fürdőszoba+wc: 6 nm
5 - konyha+étkező: 21 nm
6 - előszoba: 5 nm
7 - nappali: 20 nm
8 - szoba: 8 nm
9 - szoba: 13 nm
10 - zuhanyzó+wc: 4 nm
Az előszoba és a konyha egy légtérben van, de szinteltolásos (két lépcsőfok), ezt jelzi a szaggatott vonal! Illetve a konyhából van az a beugró közlekedőrész, ahonnét a két utcafronti szoba és a spájz nyílnak. Összesen 117 nm a lakótér, ezen kívül van a melléképület a garázzsal és kerti tárolóval, amik nincsenek a rajzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!