Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Kinek mi jött be? Fúrókalapács...

Kinek mi jött be? Fúrókalapácsot keresek?

Figyelt kérdés

Fúrókalapács vásárlás előtt állok. ssd plusz. Nem szeretnék túlárazott több százezres gépet, de kis barkács vackokat sem. Árban kb 50-80e között nézegetek. Nem napi szinten lenne használva, de amikor kell akkor álljon helyt és legyen benne erő. 2Joul legyen azért. Épületállványokat fúrunk majd be vele mindenféle falba, és néha kevés betonba, fémbe nem. Külön véső kalapács nem kell, az van egy nagy hilti.

Makitákkal meg vagyok elégedve, Milwaukee és DeWalt sem okozott csalódást eddigi gépekben. Szemezek egy Hikoki-val is. Leirás jónak tűnik. (HIKOKI DH28PMY2)

Valakinek más ajánlata? esetleg Hikoki márkáról tapasztalat? Minent meghallgatok.

2021. nov. 6. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem Hitachi (Hikoki) van 4 éve, semmi baja, imádok vele dolgozni, szépen adja az erőt.
2021. nov. 6. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Amit írtál, bármelyik jó, de én próbálnám 2 joule fölé mindenképpen. Házgyári betonba sokat számít.
2021. nov. 6. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Amiket írtál azok mind jók.

Gondolom akksis gépeket nézel.

2021. nov. 6. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Makita. Legjobb.
2021. nov. 9. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!