Terasz lejtés és burkolás, hogyan oldanátok meg?
Soknak érzed? OK, ma már ekkora lejtést nem adnak egy terasznak, meg lehet régen se adott volna neki egy szakember(!), de szerintem nálam is simán van ennyi 4m-en, sőt lehet még több is. Szerintem nem zavaró, van kipakolva fotel, asztal stb. nem érzem úgy, hogy le kellene szédülni róla.
Nálam ilyen teraszburkolat van: [link]
Alá van párnafázva, arra van lecsavarva. Nincs dilatáció, így nálam ez nem volt kérdés, ha emiatt aggódsz, és neked is megfelel a fa burkolat, és a beton egyenes, akkor esetleg ilyennel lehetne: [link]
vagy ez kicsit olcsóbb: [link]
Ez tud külön mozogni a betontól, nem szükséges lefúrni.
Ha jól értem, akkor most már van fedél a terasz felett? Tehát nem ázhat el a terasz? Akkor egy igenszép padlóburkolatot tennék. Könnyű dolgozni vele, egy nap alatt kész. Az előnye, hogy alatta a beton elvezeti a vizet. Persze előtte át kell nézni a kínálatot, milyen padlóburkolatot is szeretnél.
Arra ügyelni kell, hogy a kiülős terasz ne legyen nagy lejtésű, szinte észrevehetetlen legyen. A víz tudni fogja merre van az előre.
Gugli, teraszburkolás..
Én biztosan nem használnék mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!