Csempézett/kibetonozottnál lehet olcsóbban kerti medencét kialakítani? Rendkívül erős tó fóliával esetleg? V. még ehhez is nem árt (v. muszáj?) betonozott üreg? Őszintén bármilyen megoldás érdekel! Időnként 4-11 lurkó pancsolását kell(ene) ki bírnia.
Alkalmanként 4-11 gyermeket kell(ene) viselnie szakadás/sérülés nélkül (5 és 12 év közötti korosztály) egy kb. 10-12 méter hosszú, 5-7 méter széles, maximum 100-130 cm mély kerti medencének.
Mégvalami:
Kisebb (véletlenül sem nagy! :) gyerekek miatt tényleg csak kicsi, 10-15 cm magas) hullámokat milyen eszközökkel lehet(ne) kelteni? Vagy hol tudnék hullámkeltő gépeknek utánanézni - milyen keresőszavakkal érdemes?
(De ez már csak egy másodlagos szempont, csupán egy ötlet.)
Az uszoda gépészetbe annyira nem vagyok otthon.
Habár gépész vagyok én is és magamnak meg is csináltam idén.
A miénk idén lett kész és sok mindent én csináltam.
2,5×4,5 m polipropilén medence körbe betonozva és alap gépészettel nekem 1,7-1,8M körül állt meg.
Egy ellenáramoltató biztos van 1-2M.
Ha mindenért fizetsz akkor nem lehetetlen az 5-10M.
A medence nem nagyzolás!
Ez pont spórolás mert van aki minden nyáron elmegy nyaralni több hétre és eg már több mint a mi medencénk.
Ha valakinek nagyobb kell akkor nagyobb kell és kész.
Mindenki a saját munkájával és pénztárcájával foglalkozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!