Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Csempézett/kibetonozottnál...

Csempézett/kibetonozottnál lehet olcsóbban kerti medencét kialakítani? Rendkívül erős tó fóliával esetleg? V. még ehhez is nem árt (v. muszáj?) betonozott üreg? Őszintén bármilyen megoldás érdekel! Időnként 4-11 lurkó pancsolását kell(ene) ki bírnia.

Figyelt kérdés

Alkalmanként 4-11 gyermeket kell(ene) viselnie szakadás/sérülés nélkül (5 és 12 év közötti korosztály) egy kb. 10-12 méter hosszú, 5-7 méter széles, maximum 100-130 cm mély kerti medencének.

Mégvalami:

Kisebb (véletlenül sem nagy! :) gyerekek miatt tényleg csak kicsi, 10-15 cm magas) hullámokat milyen eszközökkel lehet(ne) kelteni? Vagy hol tudnék hullámkeltő gépeknek utánanézni - milyen keresőszavakkal érdemes?

(De ez már csak egy másodlagos szempont, csupán egy ötlet.)

2021. aug. 15. 18:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ássál inkább egy gödröt halastónak és dagonyázzatok a abban.
2021. aug. 16. 15:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Az uszoda gépészetbe annyira nem vagyok otthon.

Habár gépész vagyok én is és magamnak meg is csináltam idén.

A miénk idén lett kész és sok mindent én csináltam.

2,5×4,5 m polipropilén medence körbe betonozva és alap gépészettel nekem 1,7-1,8M körül állt meg.

Egy ellenáramoltató biztos van 1-2M.

Ha mindenért fizetsz akkor nem lehetetlen az 5-10M.

A medence nem nagyzolás!

Ez pont spórolás mert van aki minden nyáron elmegy nyaralni több hétre és eg már több mint a mi medencénk.

Ha valakinek nagyobb kell akkor nagyobb kell és kész.

Mindenki a saját munkájával és pénztárcájával foglalkozzon!

2021. aug. 16. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!