Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Betonlábazat vakolására lehet...

Betonlábazat vakolására lehet használni normál EPS ragasztót?

Figyelt kérdés

Üvegszövet hálót ágyaznék bele, majd simára húznám, és vagy műgyantás gyöngykavicsos lábazati vakolat menne rá, vagy csak simán lefesteném. Nem tudom, milyen festékkel lehetne festeni kültérben, kerítés esetén. Valamilyen betonfesték vagy diszperziós homlokzati festék?

Ez is még nagy talány számomra.

A környékbeli építőanyag kereskedésben azt mondták, hogy ilyen célra is a hagyományos homlokzati EPS ragasztót szokták vinni vagy fagyálló csemperagasztót. Ezért nem is tartanak mást.

Pl. ez a ragasztó jó lehet nekem?

[link]

A ragasztó adatlapján azt írják, hogy "Csak vízszigeteléssel ellátott tégla, beton, pórusbeton, ... falazatokon alkalmazható. "

Én nem falazaton használnám, hanem lábazaton.

És nem lett a kerítés vízszigeteléssel ellátva. Egybe van zsaluzva és öntve az egész lábazat.

#homlokzati eps ragasztó #eps ragasztó lábazatra #lábazat vakolása eps ragasztóval #eps ragasztó festése
2021. jún. 21. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ez az anyag is.
2021. jún. 22. 19:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Szakember vagy?

Csináltál már ilyet?

2021. jún. 22. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!