Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Milyen színre festett házak...

Milyen színre festett házak tetszenek?

Figyelt kérdés
Homlokzatban gondolkodunk, de nehezen egyezik meg a családi vélemény. Tényleg mindenkinek ennyire más tetszik. Kis közvéleménykutatnék, kíváncsi vagyok mennyire oszlik meg :D

2021. máj. 22. 10:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az ajtó és az ablakok fehérek. A cserép a hagyományos vöröses.
2021. máj. 23. 17:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy fehér, vagy halványsárga/barna, ami tipik biztonsági megoldás, vagy szürke (az most nagyon trendi), esetleg világoszöld (a "vintage" halvány mentazöld is még mindig menő), de akár valami angolos bordó is lehet, ha bevállalósabb vagy. Nézz példákat neten piros tetős és fehér ajtós házakra, hátha lesz ötleted még.

Meg próbálkozhatsz azzal is, hogy lefotózod, aztán nagyjából átpingálod valami grafikai programmal.

2021. máj. 23. 18:32
 13/17 anonim válasza:

Nekem a világoszöld is tetszik meg a világossárga (nem rikító, hanem inkább fehéres mindkettő esetben a szín, mint valami fagyi 😂).

De nekem a skandináv országok lakóházai is nagyon tetszenek, a stílusuk. :)

2021. máj. 23. 19:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát ne legyen nagyok élénk, mer az kirívó; úgy kirikít a tájból. És lehetőleg olyan se legyen , hogy ilyen fényes csempékkel van kirakva a ház fala.

Amik szerintem jól nézhetnek ki:

fehér

babarózsaszín; tehát az a nagyon lájtos, kedves rózsaszín

halványkék

citromsárgának elég sok árnyalata

akár még lehet narancssárga is, de lehetőleg alapból se legyen olyan rikító

Hát, nagyjából ennyi.

2021. máj. 31. 20:20
 15/17 anonim ***** válasza:
*ja meg még egyszer láttam egy házat, aminek erőteljes piros a fala (de nem vörös, hanem olyan kissé talán bordó felé hajló, de tehát még mindig ilyen erőteljes piros, ha a környezetéhez, pl kerítés, szomszéd házak passzol; akkor még az is lehet akár jó.
2021. máj. 31. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik szomszédunk háza rikító narancs, a másiké piros, kissé vöröses árnyalat, de inkább mégis piros. Mi virítunk köztük fehérrel :D
2021. máj. 31. 20:24
 17/17 anonim ***** válasza:
:D :D
2021. máj. 31. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!