Szerkezetkész 140 m2 ház kulcsrakésszé tétele mennyibe kerülhet anyagáron?
140m2 az 6-8 szoba.
Emeletes 2*60m2 ház faanyaga max 4millió ft, épp most számoltam.
Szerintük 10 millió fa kell hozzá? Vagy ebbe beton, gipszkarton benne van?
42 millió munkadíj? kb 3-4 hónapra? :D
:D, és ezek tudnak németül is, és németországból hozatják az ebédet, meg ott költik el a rezsit? :D
Ilyen könnyűszerkezetes ház mindennel szerintem 15millió.
Aki nem ért hozzá, azt könnyen meglopják 30milliókkal sajnos.
Ja, és a kivitelező tudja milyen mosogatót, fürdőkádat, parkettát akarsz? Vagy majd jön a meglepetés.
Ha te építkezel, akkor neked kell megmondani mindent, és minden műveletet külön szoktak tárgyalni
Vagy ilyen szerződést akarsz aláírni: "Szép ház: 52M"
De nem is értem, 30M t átutalsz, ha kész a ház?
És ha azt mondod neked nem tetszik, akkor áll a telkeden egy ház ingyen?
Ilyet nem szoktak csinálni.
Ha meg adsz előleget, még aznap lelépnek :D
:D
facebook barkács fórumba sokan maguknak felépítenek házakat, hogy nem az a szakmájuk :D
90M kicsit soknak tűnik, de mindegy is.
Ha 10ezer forintos tételekre le van bontva hogy jön ki az ár akkor nézd át, különben az ilyen hasra mondásokat el kell felejteni.
Kérdezőbe még mindig sok naivitást látok.
Az pl le volt írva, hogy milyen tégla, milyen páraáteresztő fólia, mennyi cementet raknak a betonba, mert össze is dőlhet.
Egyéb rétegrendek?
fi relé márkája? merthogy kötelező berakni. Vezetékelés módja?
Megfog felelni a hőszigetelése?
Műanyag, vas dűbel?
Milyen vastag karton?
Elfedett részeket elvileg le kell fényképezniük, hogy lássad, hogy megcsinálták.
Ahol tehetik elfedés előtt át kell nézned.
Ja igen ilyenkor jön az, hogy te fizeted az fmv t, és ők választják ki, és ő majd ellenőriz mindent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!