Mennyibe kerül egy villanyoszlop arrébb rakatàsa?
Először konzultálj a szolgáltatóval, hogy egyáltalán lehetséges-e.
"Igény bejelentés, elbírálás, terveztetés (felmérés, hálózat áttervezés, vezetékjog, stb), kivitelezés (kitűzés, áramszünet hirdetés, építés, átterhelés, bemérés, stb). Nagyon hosszú és költséges tud lenni."
Mindent lehet, pénz kérdése.
Javaslom keress egy környéket(és a szolgáltatót)jól ismerő regisztrált villanyszerelőt, aki nélkül úgysem menne az áthelyezés intézése.
Ha még van, akkor keresd fel a szolgáltató technikusát, talán ő tud jó regisztrált villanyszerelőt is, és elmondja, mekkora fába vágod a fejszéd.
Nálunk is ez a helyzet.
Én most kérdeztem meg. Az ELMŰ azt írta a munka ő részük kb 1millió ft és ezen kívül kell keresni egy ELMŰ minősítéssel rendelkező vállalkozót. Az hogy pontosan a munka mekkora hányada az övék, nem tudom. Úgy sejtem legalább 2-3millióba kerülne, ha nem többe.
Hogy Kerül egy lakóház mellé építési telekre villanyoszlop?
Mér nincs közterületen elhelyezve?
Helyezze át ingyen a szolgáltató.
Mindenkinek meg kellene keresni az orszaggyülesi képviselőjét (országosan),hogy kotrodjanak ki a lakóházak kertjéből és az építési telekről.
Ez lenne a családtámogatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!