5literes Bonobit zselé állagú lett, mibel oldhatnám fel újra?
Figyelt kérdés
Van itthon nagyon régről 3db 5literes bonobit amely már zselé állagú lett. Miben tudnám feloldani és újrahasználni? Alvázvédelemre akarom használni.2021. máj. 8. 21:19
1/3 anonim válasza:
"Az anyagot felhordás elôtt alaposan keverje fel. Esetleges besurusödése esetén 5–10% lakkbenzint hozzákeverve hígítható. Alkalmazása +5°C és +30°C közötti felületi és levegô hômérséklet esetén javasolt. Felhordása ecsettel vagy a bitumen felhordásához használatos kefével javasolt. Belsô térben az oldószer párolgása miatt a folyamatos szellôztetésrôl gondoskodni kell."
Hivatalos oldaláról másoltam.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Kerestem a hivatalos oldalon én is de úgy látszik nem látok.😃
2021. máj. 9. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!