Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Laminált padló alá 5cm lábazat...

Laminált padló alá 5cm lábazati XPS hogyan?

Figyelt kérdés
A szint különbséget szeretnénk így eltüntetetni az egyes helységek között, milyen utómodon kell véghez vinni? Le kell ragasztani az XPS lapokat vagy elég csak lerakni stb?

2021. máj. 4. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
csak le kell rakni, nem kell ragasztani.
2021. máj. 4. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Feleslegesnek tartom a leragasztást mert ugy oldal irányba nem fog mozogni ha szorosan, passzosan rakod le, felfelé meg nem fog mert ott lesz a laminlt meg a bútorok amik lenyomják. Azért érdemesebb egy vastagabb lamináltat letenni ne ilyen 4-6 milliset mert a lépésálló is süllyed egy keveset mikor rálépsz. Lambéria stabilabb. Én tavalyelőtt vettem szobámba padlót. 25-30 milliméteres lambéria és árban is ott van mint egy laminált padló. Annyi hogy neked kell lakkozni, mert azzal drágább. Nekem 2 sor kenéssel kb 2500re jött ki nm2 ára
2021. máj. 4. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan lesz az 5 cm XPS , mint a Balaton...
2021. máj. 4. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!