Mennyi idő pirosba felhúzni egy házat?
Figyelt kérdés
Alap, falak, átkötések, stb. Ez kb mennyi idő? Hogy pirosba fel legyen húzva?2021. ápr. 21. 21:35
1/57 anonim válasza:
Attól függ mennyi pénzed van és hány melóst tudsz ráállítani...
2/57 anonim válasza:
Attól függ mennyi pénzed van és hány melóst tudsz ráállítani... és mekkora a ház :D
5/57 A kérdező kommentje:
Pénz nem akadály. 75 négyzetméter, 3,5 méter magas. És 2-3 munkás van.
2021. ápr. 21. 22:57
6/57 anonim válasza:
Attól függ, mennyi sört kapnak. Ha túl keveset, akkor nem érzik jól magukat, ezért csak tessék-lássék dolgoznak, azt is csak felületesen. Ha meg túl sokat, akkor meg berúgnak, és hülyeségeket csinálnak. Nehéz megtalálni az arany középutat.
Amúgy mit jelent az, hogy pirosba? Tilosban, engedélyek nélkül?
7/57 anonim válasza:
Attól függ mennyi pénzed van és hány melóst tudsz ráállítani... és mekkora a ház és milyen technológiával épül.
8/57 A kérdező kommentje:
6
Nem isznak.
Azt jelenti hogy pirosba, hogy falakkal, a téglafalakkal. Vakolás meg minden nélkül
2021. ápr. 22. 07:02
9/57 anonim válasza:
20 éve vagyok építésvezető de még sosem hallottam a pirosba építkezés kifejezést
10/57 anonim válasza:
Nem tudom, de kékbe biztos gyorsabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!