Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mi lehet annak az oka, hogy...

Mi lehet annak az oka, hogy egyre többen csinálnak átláthatatlan kerítést a házaik köré?

Figyelt kérdés
Régen minden kerítés átlátható volt, egyáltalán nem lehetett tömör kerítéseket látni, valószínűleg mindenki megrökönyödött volna rajta. Sok országban kerítés sincs vagy csak jelképes a házak előtt. Csak elgondolkoztam vajon mi lehet az oka a magyarok barikádépítésének, általában semmit nem csinálunk az udvaron ami intim kategória emiatt nincs értelme.
2021. ápr. 13. 14:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak a telekrendezéssel végeztem, ott ahol építkezni fogok. Ki lettek vágva a fák, lesimítva a telek, és elkészült az ideiglenes kocsibejáró.

A falu legmagasabb pontján van a telek. A mögöttem lévő utcában ami a településen keresztül menő "fő" út, gyakorlatilag mindenki belát az udvaromba, mert van egy üres telek kereszt irányban. és az én telkem kb 2 méterrel magasabban van mint a telek mögötti "fő" út szintje.

Na engem kifejezetten zavart mikor ismeretlenek mentek valamerre, majd meglátták hogy én ott dolgozok és egyszerűen vissza kanyarodtak ebbe a mellék utcába és 2. alapjárattal elgurultak előttem közben meg majd kiesett a szemük a kíváncsiságtól. Volt olyan aki ezután napokig arra járt, pedig nem esett neki útba... és ezek meg még véletlenül sem jöttek oda hozzám, inkább régi lakókat nyaggattak, hogy ki vagyok...

A szomszédom aki az üres telek előtt lakik ő is erre panaszkodott nekem, amióta beköltöztek. 1 éve valóság shownak érzi az életét. Így a múltéten már le is alapozták neki a 2 méteres kerítést. Én meg átcsoportosítom a pénzeket és a térkövet feláldozva kerítést építek. Sőt amint végeztek a ház külsejével, építik is a 2 méteres beton elemes kerítést a hátsó telek részre. Előre még nem tudom mi lesz, mivel alig van forgalom az utcába.

2021. ápr. 14. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem nagy (elérhetetlen) álmom, egy hegyvidéki ház.

Látok tök jókat, ahol az utca szinten van a garázs ami egyben egy fal is. A ház maga pedig sokkal fentebb, csendes környezetben a kert az utcától szindben is elválasztva.

2021. ápr. 14. 20:31
 13/15 remetdol ***** válasza:
55%
Egyébként a legtöbb esetben szabálytalanul - értsd írott tiltás ellenére építik az átláthatatlan kerítést.
2021. ápr. 15. 12:45
 14/15 anonim válasza:
100%
Nekünk is az első dolgunk volt egy 2 méteres betonfallal körbevenni a 2000 négyzetméteres udvart. Sok a nem idén barnult a városban, meg amúgyis zavar, ha bámulnak befelé.
2021. ápr. 26. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztonsagi okoból . Azt nem mássza meg a tolvaj mert nem latja hova esik bele pl 3 kutya közé . Nem lesheti meg kik elnek ott mi van a telken . Emiatt kockazatos a betörés . Elmult a nyugis 70-80as évek , nincs kialakult stabil òsközösségi lakó , sokan pár év után elköltöznek nem cimbiznek le senkivel .
2021. máj. 13. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!