Hogyan tudom rávenni a saját részének kifizetésére?
Kérj az önkormányzattó papírt, amelyben mindkettőtöket felszólítanak a kötelező bontásra veszélyeztetés miatt.
Esetleg jogész és bíróság.
Ügyvéddel irtok papirt, amiben te vállalod a bontást ő meg %os aránynak megfelelően lemod bizonyos részéről.
Vagy megkéred a szomszédodat jelentsen fel a veszéjes épület miatt... Ekkor a jegyző elrendelheti a bontást.
Köszönöm a tippeket, ügyvéd lesz a megoldás, hogy átlássam, hogy járok jobban.
4/ Ő nem akarja megvenni az én részemet semmiképp, ő szabadulna az ő részétől, de tripla áron adná nekem a részét. Én korrekt árat ajánlottam az övéért, de nem fogadta el, még van róla győződve, hogy az ő része triplát ér, és áron alul szerezném meg tőle. Egyébként a részét senkinek nem fogja tudni eladni, nem csak mert sokért akarja adni, hanem mert más nem hajlandó kipucolni a telken felhalmozott szemétkupacát. Plusz senki nem akarna osztatlan közös tulajdonba cseppenni ilyen állapotokkal.
7/ egyébként nem hajlandó semmit aláírni, lemondani sem.
4/ kihagynák a bíróságot, mert nem akarom árverezéssel elbukni a telekrészemet, áron alul ráadásul.
7 vagyok
Az arverezés kifejezetten előnyös számodra, mivel épeszű ember nem vesz meg árverésen rész tulajdont egy ingatlanban. Így te lecsaphatsz rá.
Ha meg nem ir alá semmit marad a jegyző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!