Egy könnyűszerkezetes házat lehetséges átlag feletti hatékonysággal hangszigetelni?
Én még nem láttam olyan építkezést, ahol "minden az előírásoknak megfelelően lett felhasználva".
USA-ban elég sok könnyűszerkezetes épületben laktam, azokról sokmindent lehetne mondani, de főleg a hangszigetelés teljes kudarca volt az elkeserítő.
Az itthoni építőipari szakertelemmel szerintem örüljön aki egy téglaházat fel tud építtetni, könnyűszerkezetest az épit aki a teglát nem akarja kifizetni, aztán meg rábaszik. Nem veletlenül hirdetnek lépten nyomon eladó könnyűszerkezetes házakat.
Köszi a válaszokat!
És ha hajlandó vagyok kicsit többet fizetni az egészért (mondjuk +15%) illetve valami ellenőrző mérnököt is felfogadni, olyat akinek semmi köze a amúgy az építő céghez (nem tudom, hogy egyáltalán lehet e ilyet :D), akkor várható hogy az eredmény közel tökéletes lesz és nem spórolnak sem anyaggal sem pedig az idővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!