Hogyan falazzak be ablak nyílást?
Van egy lépcsőházam a házamban amin található egy 60x90 es ablak. Lépcsőt fogunk cserélni gipszbeton lépcsőre. Sajnos az új kiosztás úgy jött ki hogy egy lépcsőfok belelógna az ablakba ezért ugy döntöttünk hogy az ablakot befalazzuk és feljebb készítünk majd egy ablaknyílást.
A lépcsősök jönnének de sajnos a kőművesem nem ér rá más kőműves ilyen pici melóért ki se nyitja a szemét. Így úgy döntöttem felfalazom én.
A fal (külsőfal) 38K porotherm, gondolkodtam ytongon de mivel más a hőtényezője elvetettem nem szeretném ha azon a részen probléma lenne. Gondoltam ha nem röhögnek ki a tűzép telepen veszek 16db 38K-t és bevágom.
Kérdésem az lenne hogyan kössem be a meglévő falba (a befalazott részbe fog csatlakozni 1db lépcsőfok)? Vagy ha van ötlet egyáltalán hogyan csináljam azt nagyon megköszönném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!