Mit tegyek, ha nem akarok emeletet?
A szüleim nálam élnek egy ideje, mert besegítenek itthon amibe csak kell és pláne hogy itt a vírus, így nem kell folyton ingázzanak ide-oda.
A házam 2 szobából, egy nappaliból, 2 fürdőszobából, egy kamarából, egy konyhából és egy ebédlőből áll. Összesen kb 200 nm.
Nekem ez bőven elég, elférünk.
Apám kitalálta, hogy a padlás térből csináljunk emeletet (úgy van csinálva, hogy beépíthető, de én csak padlás nak használom) és szobákat.
Semmiképp nem akarom, egyrészt azért mert nem szeretnék emeletet, másrészt felesleges még 3 szoba.
Mit javasoltok, mit tegyek? Hogy magyarázzam el neki, hogy nincs rá szükség?
Nem akarok rossz lenni velük, nem akarom hazaküldeni őket, mert jól érzik magukat itt és én is jól érzem magam velük, főleg most. De már kiborít, amikor hozza elő a témát.
Valószínűleg nincs sok szexuális életed. Szülők miatt az is? Ez így nem lesz jó.
csak mert így óvónéniként nekiesni egy magadról szóló fórumon másnak, hát...nem engem jellemez, na
19
A két szoba összesen 32 nm, a nappali 70, a konyha 28, az ebédlő 35, a két fürdő összesen 20, a kamara 15.
20
Nem,nem szeretnék dicsekedni. Nincs mivel dicsekedjek, nem én dolgoztam meg a ház ért, csak örököltem :)
21
Ehhez semmi köze senkinek :) de azt elmondhatom, hogy minden a legnagyobb rendben van a magánéletemmel.
Nem vagyok óvónő. Lehet te az vagy és magadból indulsz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!