Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Konyhába gipszkarton. Na de...

Konyhába gipszkarton. Na de milyen?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy van egy 12nm konyha (egybe ez a ebédlő is).

Egy kis 60x60cm ablakkal, de közel az előtér, ahol van két nagy ablak.

A hétvégén volt egy kis gipszkartonozás, elkészült a mennyezet. Volt segítség bőven, csak sajnos a nagy sietségben elnéztem a gipszkartont és bár meg volt vásárolva a zöld, nedvességálló, én elfelejtettem és a sima, szürke színű került fel a konyhába.

Amúgy nem vagyunk nagy szakácsok, szóval nem lesz naponta töltelékes káposzta főzve. :D

A zöld gipszkarton így megmaradt és csak egy másik helyiség elkészítése után jöttem rá, hogy nem raktuk fel, de arra már fel volt teljesen csavarozva.

A fürdőbe persze megmaradt és ott lesz is zöld.

Na de a kérdés, hogy ez mekkora hiba? Tudom, hogy ez kellene, de ezért most megérné lebontani az egészet és kicserélni? Vagy esetleg rakni még egy réteget zöldből? (mondjuk a váz nem tudom, hogy megbír-e egy ilyent)

Vagy csak simán túlaggódom és jó lesz így is egy jó minőségű festékkel, ami direkt ilyen párás helyekre van ajánlva?

2021. febr. 11. 09:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
7 vagyok, az előző házban a tűzhely felett volt szintén egy 60x60-as ablak és tapasztalatból mondom egy jó elszívó sokkal többet ér. MIn 4-500 m3H-at kell venni, persze ez méreteken múlik. Nekem most max 680 m3/h-t tud, így átlagos használatkor alapjáraton megy csak. Azaz alig van hangja, és ez a lényeg. A főzőlap teljesítménye alapján szabályozza magát. De ha valami nagy dologba kezdenék maxon is dolgozik, ha kell. (elektrolux hob2hood funkciója)
2021. febr. 11. 12:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm 11-es. Akkor inkább kicsit módosítom a dolgokat és rakok a biztonság kedvéért elszívót. Valószínűleg így jobban kijövök a párával.
2021. febr. 11. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!