Konyhába gipszkarton. Na de milyen?
A lényeg, hogy van egy 12nm konyha (egybe ez a ebédlő is).
Egy kis 60x60cm ablakkal, de közel az előtér, ahol van két nagy ablak.
A hétvégén volt egy kis gipszkartonozás, elkészült a mennyezet. Volt segítség bőven, csak sajnos a nagy sietségben elnéztem a gipszkartont és bár meg volt vásárolva a zöld, nedvességálló, én elfelejtettem és a sima, szürke színű került fel a konyhába.
Amúgy nem vagyunk nagy szakácsok, szóval nem lesz naponta töltelékes káposzta főzve. :D
A zöld gipszkarton így megmaradt és csak egy másik helyiség elkészítése után jöttem rá, hogy nem raktuk fel, de arra már fel volt teljesen csavarozva.
A fürdőbe persze megmaradt és ott lesz is zöld.
Na de a kérdés, hogy ez mekkora hiba? Tudom, hogy ez kellene, de ezért most megérné lebontani az egészet és kicserélni? Vagy esetleg rakni még egy réteget zöldből? (mondjuk a váz nem tudom, hogy megbír-e egy ilyent)
Vagy csak simán túlaggódom és jó lesz így is egy jó minőségű festékkel, ami direkt ilyen párás helyekre van ajánlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!