5cm Eps lappal megéri kívűlről körbeszígetelni a házat? Mennyit fogna?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 09:59
1/11 anonim válasza:
Miért 5? Nincs hely többre? Ne azon a +5 centin múljon, közel nem duplája a pluszköltség.
2/11 anonim válasza:
Nem éri meg. Vagyis félre ne értsd, nem a szigetelés ellen vagyok, de annyi a munkadíj, hogy nem éri meg 5 cm-el vacakolni, akkor már költsön többet rá az ember, de legalább 10 cm vagy inkább több legyen a szigetelés, ugyan annyiba kerül felrakatni, persze az anyagköltség arányosan nagyobb, de az összköltség nem.
3/11 anonim válasza:
Ami igazán számít, az a födém szigetelés. Inkább oda tegyél tíz centit, mint körbe ötöt.
4/11 anonim válasza:
13 éve amikor elkezdtem hőszigetelő rendszert értékesíteni akkor volt divat az 5 cm-es. pár évvel később a 10-15 centiset vásárolták, ritkán a 20 cm-est. ha lehetőséged van rá, akkor vastagabbat használj. az indítósín és a polisztirol meg a dübel lesz egy kicsit drágább.
5/11 A kérdező kommentje:
Többre nincs pénzem bár mennyire is hihetetlen 2021-ben
Én arra lennék kiváncsi mennyit fogna?
2021. jan. 12. 11:16
6/11 anonim válasza:
Akkor várj vele egy évet. 10-20%-ot spórolnál az összköltségen.
7/11 anonim válasza:
Vagy hagyd a színezést későbbre, abból a pénzből megveheted a vastagabb lapokat.
8/11 anonim válasza:
10 cm nem sokkal drágább.
Amúgy sokat fog, megéri.
9/11 anonim válasza:
5 cm úgy 10%ot spórolna a gázon.
10/11 librikus válasza:
Építész szerint: minimum 6cm. Írd Be: Külső szigetelési árak, vagy: Homlokzati szigetelési árak. Itt mindent pontosan megtalálsz a mikénttől az árakig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!