Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Miert van mindenki a haloszoba...

Miert van mindenki a haloszobai padloszonyeg ellen?

Figyelt kérdés
Foleg ugy h ott nem is padlofutes lesz hanem falba vezetett futo panel(vagy mi a pontos neve😂)
2020. dec. 15. 13:16
1 2
 1/17 mindentudó99 ***** válasza:
85%
Nem tudod remdesen tisztìtani pl
2020. dec. 15. 13:23
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Én porallergiás vagyok és ezért nem ajánlott. Amúgy szívesen választanám, a hálószobában nem koszol annyit az ember, hogy gond legyen, hogy csak porszívózni lehet.
2020. dec. 15. 13:25
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Én jobban szeretem, ha nincs, akkor egyszerűbb takarítani, kevesebb a por.

Meg a hálóban szerintem tök felesleges. Nem a földön ülünk, fekszünk, hanem az ágyban. Egy-egy kis szőnyeg van az ágy két oldalán.

2020. dec. 15. 13:28
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Mert miért legyen pl. a franciaágy alatt egy 4m2-es porfogó?

Ahogy a 3-as is írja, mozdítható szőnyegek és az bőven elég.

2020. dec. 15. 14:08
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Fiatal koromban az első lakásunk egy újonnan épült panelben volt, ott találkoztam először szőnyegpadlóval. Nagyon szokatlan és furcsa volt akkor, a parkettás, szőnyeges lakásunk után. A következő lakásunkban első dolgunk volt lecserélni a szőnyegpadlót, akkor még laminált padlóra. A mostani házunkban csak járólap és faparketta van. A hálóban értelemszerűen faparketta, rajta vastag, süppedős gyapjúszőnyeg. Bár oda csak mezítláb megyünk be, ennek ellenére nem tennék padlószőnyeget. Ezt a gyapjúszőnyeget könnyű porszívózni, de mégis néha, nagytakarításkor felszedjük, alatta is feltöröljük a parkettát. Az előttem szólók pedig arra is rávilágítottak, hogy lehet valakinek pl. porallergiája, ilyenkor eleve ellenjavallt a szőnyeg. De természetesen mindenki maga tudja.
2020. dec. 15. 15:12
 6/17 anonim ***** válasza:
64%

Nincsen mindenki ellene.

Pl. nálunk is az van az emeleti szobákban.

Hangszigetel, hőszigetel és igen kellemes rajta járni.

Természetesen ugyanúgy ki lehet porszívózni mint bármelyik másik szőnyeget.

2020. dec. 15. 15:30
 7/17 anonim ***** válasza:
94%
Én nem szeretem egyáltalán, sem szobában sem sehol máshol. A házban nálunk nincs is. A hálóban van 1-1 kis szőyneg az ágy mellett és ennyi. A régi lakásban ahol laktam, volt padlószőyneg és gyűlöltem. Régi volt, foszlott, nehéz volt takarítani. Mikor házakat néztünk, több ingatlanban is padlószőnyeg volt minimum az emeleti szobákban, de volt ahol a konyhát és fürdőt kivéve az egész lakásban. Borzalmas volt.
2020. dec. 15. 19:41
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

Aki azt hiszi, hogy a porszívózás jelent valamit, az még nem szedett fel szőnyegpadlót!

Én mániákus takarító vagyok, nagyon komoly gépekkel, de kb, 1 cm. vastagon állt a szőnyegpadló alatt a por, amikor felszedtük.

Sült a képem a pasi előtt aki felszedte, de megnyugtatott, hogy ez semmi, másutt 3x ennyi szokott lenni.

2020. dec. 15. 19:47
 9/17 anonim ***** válasza:
51%

Érdekes!

Nálunk a padlószőnyeg alatt ragasztó volt.

2020. dec. 16. 11:32
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

És a kettő miért zárja ki egymást?

Egyébként nálunk speciel a széleknél volt csak leragasztva, és középen kb. 0,5m2, mert teljesen felesleges másutt.

De a testvéreméknél le sem volt ragasztva. Ha nem valami vékony padlófilc, hanem minőségi anyag, akkor minek ragasztani?

2020. dec. 16. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!