Ha tesiterem-padlóval, azzal a zöld gumis bevonattal lepakolnám a házam padlóját, az hűtené?
Csak kérdem, kíváncsiságból. :) Mert télen nem praktikus; de csinálgatok tervrajzokat; és a legutóbbinak a közepén lett egy elég hosszú folyosó, amit lehetne használni akár belső futkározásra is; ahhoz meg ilyen tesitermi padlózat nagyon megfelelő lehet. De gondoltam , télire nem praktikus; ez nekem a megérzésem, de azért hátha mégis lepakolnám azért. :)
De szerintem inkább nem, viszont változatlanul kíváncsi vagyok mások véleményére. :):)
Előre is köszönöm.
Ha gyereked lesz, rettentően fogja élvezni.
Nekem ilyet nem engedne az asszony, mert azt biztos nehez takaritani, meg mi van ha kikaparja a macska, meg amugyis hogy nez az ki... :D
#11-nek, szerintem tuti nem nehéz takarítani; átmegyek rajta vizes, tisztítószeres felmosóval :) Szerintem ezt a zöld padlót kifejezetten könnyű lehet takarítani tehát. :)
A cica kikaparására vonatkozólag- na , ezt érdemes megfontolni. :)
A szoba nagy mérete meg az se nem számít, megoldjuk a takarítást könnyedén. :):)
Amúgy én vagyok az asszony, de majd még párom is megmutatja az ötleteit; és akkor majd még egyeztetünk, hogy kinek mi még a fontos, ami mindenképp legyen a házban, és mennyi hely kell az adott ötletnek, hogy elférjen. Meg pl bármilyen kialakítások praktikusak legyenek; minden el is férjen a házon belül, amit szeretnénk oda, de az udvarból is majd lehetőleg minél kevesebb helyet foglaljon. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!