Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mivel lehetne kitölteni...

Mivel lehetne kitölteni ezeket a lyukakat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem régi pecóban lakom. Padlófűtés van. A kazán alatt megy be a padlóba az összes padlófűtés, vízvezeték csöve. Ott van egy terület a csövek és a fal között, ahol az aljzatbetont nem rendesen csinálták meg (érthető, hisz nem fértek hozzá rendesen). Mivel azon a részen a padlószigetelés sincsen rendesen megcsinálva, a csövek között, mögött elég mély (10-12 cm) lyukak vannak. Rendszeresen látom,hogy mindenféle bogarak járkálnak ott. Gondoltam rá, hogy ki kellene önteni ezt a területet valami eléggé folyós, önterülős anyaggal. Mi lenne erre a megfelelő? Én gondoltam a gipszre, de nem tudom, hogy az nem nagyon porladós erre?

2020. okt. 15. 11:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Valami olcsó, és hígra kevert csemperagasztót folyatnék bele, vagy önterülőt. Ezt beleteheted kifogyott szilóplasztos kartusba, vagy ha van elég nagy habzsák akkor abba. De jó egy erős zacskó is aminek kivágod a sarkát.
2020. okt. 15. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!