Hol lehet ilyen terméskövet kapni?
Az alábbi képen lévő vagy ahhoz hasonló homlokzatra tehető terméskő burkolatot hol lehet kapni?:
Milyen fajta kőből, kövekből lehet?
Üledékes kőzet, mészkő, vagy homokkő.
A pontos megnevezéséhez szakember kell, terméskő és terméskő között már abból is lehet különbség, honnan termelték ki
A link nem hinném, hogy burkolat, az ablakoknál nem úgy látszik.
De ahogy fent írták.
Köszönöm a válaszokat.
Lehet valahol ilyen "kőház" hatású homlokzat burkolatot venni? Ehhez a többféle barnás szín (esetleg szürke vagy keverve a két szín) amihez ragaszkodnék illetve a szabálytalan, nem lapos alakhoz. Felrakás módja pedig fuga nélküli lenne. Néztem az ürömi kőbányában, de amik ott vannak, nem tetszenek. Túl világos (mészkő), illetve a "mediterrán" típusú téglalap alakúak vannak csak.
Talán ez állna a legközelebb ahhoz ami tetszene az ottitól a Pietra Echo 2- tihanyi kőfal:
De ez is túl szabályos, illetve a szín sem tökéletes.
Találtam egy másikat, ami nagyon tetszik:
Ez eléggé szabálytalan és szerintem nem kőház. Esetleg valaki tudja, hogy hol lehet ilyen burkolatot venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!