Klímaszerelő cég az ország másik feléből?
Pesten drágábbak mint nyugaton.
Én pesti vagyok, Győrben szereltettem klímát, és a szerelés egy huszassal olcsóbb volt mint Pesten.
A klímát én vettem, mert azon is keresnek a szerelők.
Így volt egy Gree klíma szerelése 170.000.
Nekem Gree Komfort PLus-t3,5 Kw, raktak be 2 éve 240000 ezerért.
Pesten. Telefonon több szerelő is hasonló árat mondott.
A 240 se kevés, de legalább nincs vele gond, hűt, fűt.
A 300 ezresnek séta :-), ne kapkodd el.
160-ért Comfort X? Vicc!!! De, azért vegyétek! De, azért elmondom, hogy azok innen6onnan szürke és fekete forrásból behozott klímák és Magyarországon nem regisztrált készülékek, tehát ez nem egészen hivatalos, és a magyarországi garancia nem terjed ki ezen klímákra amiket olaszból, ukrajnából, görögből meg romániából hoznak be.
A Comfort X hivatalos ára számlával a GREE Magyarországnál jelenleg 256.000 Ft. Ez Magyarországon regisztrált klíma, a hatóságnál is nyomon követett teljes mértékben kiterjed rá a szervizháttér, alkatrész ellátás, akár 10 év múlva is. Ez a garancia és a jótálás fogalma! Az, hogy egy cég akcióban ad 216.000 forintért egy Comfort gépet az más kérdés, de könyörgöm a 160 ezres nem hivatalos forrásból származó gépet ne keverjük már össze semmivel... ha csak egy hiba esetén valakinek annyira nagy kedve lenne kimászkálni görögbe garanciális ügyet intézni, egy biztos a klímaszerelő senki kedvéért nem fog kimenni. Mivel nem a GREE Magyarországnál lett megvéve a gép így onnan alkatrészt még csak pénzért sem adnak.
Nálunk a Comfort X hivatalos szerelése anyaggal és munkadíjjal 299.000 Ft. ami számlás és 3+2 év kiterjesztett magyar garancia jár hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!