Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyiért dolgozhat egy...

Mennyiért dolgozhat egy lakberendező/belsőépítész?

Figyelt kérdés

Valakinek van fogalma róla, hogy egy belsőépítész/lakberendező milyen formában dolgozik és mennyiért?

A cél egy 60 nm ház berendezése lenne, de nem vagyok szakértő a témában és jól jönne a segítség

2020. aug. 2. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem olcsó mulatság:) Feltéve ha szerencséd van és ki nem fogsz egy hobby lakberest:D
2020. aug. 2. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi az igény. Hozzon csapatot is és kivitelezzenek, kísérjen el bútort válogatni? Vagy csak egy felmérés és egyeztetés utáni látványterv szükséges? Szerintem utóbbi teljesen megfizethető!
2020. aug. 6. 18:57
 3/3 A kérdező kommentje:
#2: Alapvetően látványtervre gondoltam. De még a ház felépítése előtt/felújítás megkezdése előtt, tehát a szerelvények (víz, elektromos hálózat stb.) helyes kialakításához és hasonlókhoz is hozzá kellene szólni
2020. aug. 7. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!